keskiviikko 12 elokuu 2020

Toiminta

 

Vammalan Retkeilijöiden tarkoitus on edistää ulkoilua ja luontoliikuntaa. Yhdistys tarjoaa liikuntatapahtumia jäsenistölle ja paikkakunnan asukkaille. Erityisesti ulkona tapahtuva liikunta retkien ja tapahtumien merkeissä on tärkeä osa toimintaamme. Toiminta ja tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta jäsenenä saat monia etuisuuksia.

Ulkoilua, kuntoliikuntaa ja retkeilyä voi harrastaa niin kesällä kuin talvellakin. Toiminta -valikosta löydät yhdistyksemme tarjoamat kesälajit ja talvilajit sekä myös oman valikon lasten- ja nuorten toiminnalle. Tapahtumat -sivulle on koottu yhteen tulevia tapahtumia lyhyesti.

Metsähotelli - Nuku yö ulkona 29.8.

  • keskiviikko, 05 elokuu 2020 00:00

Vammalan Retkeilijät järjestää Metsähotellin kaupungin rantasaunalla 29.8. Nuku yö ulkona -tapahtumana. Mahtavan yöpymiskokemuksen lisäksi luvassa on ohjelmaa koko perheelle. Päiväohjelmaan voi osallistua, vaikka ei jäisi alueelle nukkumaan.

Lue lisää!

Hallituksen kokous 19.8.

  • sunnuntai, 12 heinäkuu 2020 00:00

 

Vammalan Retkeilijöiden hallituksen kokous ke 19.8. klo 18 Heikkilässä.

Kuvia kirkkoveneen kunnostuksesta

  • lauantai, 11 heinäkuu 2020 00:00

Pieni talkooporukka kunnosti kirkkoveneen touko-kesäkuun aikana. 


Katso täältä muutama kuva kunnostustalkoista.

Kuntoportaat talkoilla

  • perjantai, 26 kesäkuu 2020 00:00

Vammalan Retkeilijöiden ahkerat talkoolaiset rakensivat Hopun urheilupuistoon, Emmanmäen läheisyyteen kuntoportaat. Yhteistyössä mukana Sastamalan Osuuspankki ja Sastamalan kaupunki.

Katso kuvia täältä.